top of page

I AM BARBER 4EVER Group

Public·27 members

Які футболки зараз в моді, щоб були не просто базові

Привіт всім! От замислився над тим, які футболки зараз взагалі модно носити? Бо базові однотонні у мене вже є в кожному кольорі, а хочеться чогось цікавішого, щоб додати трохи різноманітності в свій гардероб. Може, зараз в тренді якісь певні принти, фасони чи тканини? Чи може, є якісь круті бренди, які випускають незвичайні футболки? Буду рада почути ваші поради та ідеї! Хочеться чогось такого, щоб і в місті можна було носити, і на якісь прогулянки за місто підійшло б. Модні блогери зараз таке різне показують, що голова обертом йде.

3 Views
Lili Depp
Lili Depp
Apr 17

Привіт! Я теж нещодавно задавалась цим питанням і шукала щось цікаве. Мені здається, зараз дуже актуальні футболки з різними написами та логотипами, особливо в стилі ретро. Ще бачила багато футболок з асиметричним кроєм або з цікавими вирізами. Особисто я останнім часом зацікавилась футболки 25 Union. У них, здається, є декілька стильних позицій, які можна було б глянути. Там є і класичні варіанти, і щось більш оригінальне, так що, думаю, тобі варто подивитись.

© 2023 Powered by I AM BARBER & Violeta Stanescu. All rights reserved. 

© Copyright®®
att.XGBF3ZiGS4zVVJ7M8zcYrYw-VnSFUMVXg8F6d8uawpw.JPG
att.8bgdZSe6x4ygp8M9gHFIdtfl_h1nzHdhbzE7JdmjN1U.JPG
att.RRvfp1JjvKSwaA05FAzKERGMNqExaaIWm4ACKNyDuXg.JPG
att.Q4P5rIKMUddO9d9xr71ZpXavx9Q1OIzM9lhUcdXIzvQ.JPG
bottom of page